Uutiset

Citron Oy vahvistaa CO2 päästöjen pienentämisen osaamista

Vuoden 2020 aikana Citron Oy on markkinoinut puu-betonirakentamisen hybridiratkaisua, jonka on kehittänyt Itävaltalais-saksalainen monialakonserni. Uudisrakennuksen CO2 – jalanjälki investointivaiheessa voi pienentyä jopa 1/5-osaan täysbetonielementtirakennukseen verrattuna.  Puurakentaminen tulee lisääntymään pääasiassa ympäristösyistä ja lainsäädännön tukemana. Citron haluaa olla vahvasti mukana osaajana.

Taloyhtiöiden asiantuntija putkiremontteihin

Citron Oy on kouluttanut 2020 taloyhtiöiden hallituksia, miten putkiremonttiin tulee valmistautua ja miten hallituksen tulee osata vastuun ottaminen sekä johtaminen oman taloyhtiön vaativissa korjaushankkeissa. Myönteisen palautteen perusteella koulutusta ja teknistä konsultointia jatketaan.

Citron Oy mukana uusiutuvien energioiden käytön lisäämisessä

Citron Oy konsultoi johtavia energiayhtiöiöitä näiden energiatuotteiden kehittämisessä yhä paremmin vastaamaan asiakkaiden tarpeita uusiutuvien energioiden hyödyntämisessä. Muutos uusiutuviin energioihin ja kiinnostus v. 2019-2020 aikana on ollut jopa ennakoitua voimakkaampaa. Ammattimaisesti omistettujen kiinteistöjen lisäksi kohderyhmänä ovat taloyhtiöt, joissa potentiaalia energiamuotojen muuttamiseen on erittäin paljon.

Asiantuntijatehtävät jatkuvat Tallinnassa

Tallinnan Ülemisten Löötsa 5 uudisrakennus valmistunut ja vuokralaisten käytössä. Citron Oy:n Esa Klemetti toimi projektipäällikkönä 10.000 m2:n hankkeessa. Seuraavat uudisrakennusinvestoinnit Ülemisten alueella käynnissä, toimistorakennus Löötsa 12 laajuudeltaan 10.000 m2 sekä pysäköintirakennus 440 autolle, valmistuvat kesällä 2018.

Citron asiantuntijana Liettuan Vilnassa

Citronin yhteistyö syvenee ja laajenee Technopoliksen asiantuntijana. Valmistunut Liettuan Vilnassa Delta-toimistorakennus 21.000m2 ja 440 auton pysäköintitilat. Hanke valmistunut 2016.

Citron Oy konsultoi ja toimii neuvonantajana Technopolikselle

Citron Oy solmi puitesopimuksen 18.05.2016 Technopolis Oyj:n kanssa kiinteistöliiketoiminnan konsultoinnista. Sopimus koskee pk-seutua ja Baltian maita. Lisäksi Esa Klemetti toimii asiantuntijana asiakkaan kiinteistökehitykohteissa. Tällä sopimuksella Citron Oy vahvistaa osaamistaan kiinteistöliiketoiminnan ja rakentamisen asiantuntijana ja kiinteistöjohdon neuvonantajana, yhä laajemmin kansainvälisesti. Tämä on myös yhtiön startegian mukaista ydinliiketoiminta-aluetta. Kansainvälinen osaaminen ja liiketoiminta ovat olleet Citronin ydinosaamista perustamisesta 2005 alkaen. 

Citronin osakkuusyhtiö Klemetti & Nömme:lle uusia töitä Tallinnassa

Citron Oy:n ja virolaisen Wellhold Oü:n yhteinen osakkuusyritys Klemetti & Nömme Oü jatkaa yhteistyötä Technopolis Ülemiste Oü:n kanssa. Syyskuussa 2014 avattiin korjatut ja uudistetut ravintolatilat Löötsa6-osoitteessa. Työt jatkuvat Löötsa 5-toimistorakennuskohteessa ja Valukoja 4 pysäköintitalossa. Työt sisältävät rakennusten rakennuttamispalvelut. Nämä valmistuvat v.2015 aikana. Rakennuttamissopimuksen töiden jatkuminen vahvistaa myös Citronin liiketoimintaa, osaamista ja palveluita Virossa.
Kiinteistöjen rakennushankkeiden johto
kokemuksella ja kestävästi
kehittäen – Citron Oy
FINLAND

Aleksis Kiven katu 19b, liiketila 1
00510 Helsinki
esa.klemetti@citron.fi

ESTONIA

Klemetti & Nomme, Pirita tee 20 P
10127 Tallinn
neeme.nomme@wellhold.ee

Scroll to Top